Skip to content

Disclaimer

Mijn behandelingen of methodes zijn niet geschikt of bedoeld als vervanging voor acute medische interventie. 

Het zijn gereedschappen of middelen, niet het enige middel. Ik sluit geen enkel ander middel uit. Indien u wilt stoppen met medicijnen, therapie of interventie van een andere discipline is dat iets tussen u en de betreffende beoefenaar van deze andere discipline.

Ik neem geen impliciete of expliciete bestaande verantwoordelijkheid over van andere therapeuten of therapievormen, inclusief interventies of medicatie.

De uitspraken die ik doe over behandelingen, medicatie of interventies van andere disciplines; d.w.z. uitspraken over vakgebieden anders dan die van mij zijn bedoelt als uitnodiging tot bewustwording rondom keuzes en verantwoordelijkheid. Het is niet mijn intentie om andere behandeling, interventie of medicatie te doorkruisen of te ondermijnen.

Hoewel mijn werkwijze fantastische resultaten heeft opgeleverd is het niet gegarandeerd dat het voor iedereen werkt. U blijft te allen tijde persoonlijk verantwoordelijk voor uw eigen gezondheid en voor wat u met de door mij aangereikte informatie doet.

Voor behandelingen werken we altijd met een informed consent en ik ben aangesloten bij beroepsvereniging CAT. Klachten en geschillen worden afgehandeld via de beroepsvereniging.